Grex Medical

SurgiTel

SurgiTel Luppilasit ja Otsavalot

SurgiTel on Yhdysvalloissa Michiganissa luppilaseja ja luppeihin kiinnitettäviä otsavaloja valmistava yhteistyökumppanimme. SurgiTel on jo vuodesta 1932 lähtien tehnyt optiikkaa. Ainutlaatuiset luppilasit, otsavalot ja muut optiset lisävarusteet täyttävät asiakkaiden sekä tekniset että ergonomiset vaatimukset. SurgiTelin yhteistyökumppani on Oakley Inc., joten luppilaseja saa myös Oakleyn silmälasikehyksillä. SurgiTel on osa General Scientific Corporationia (GSC).

SurgiTelin luppilaseja on saatavilla henkilökohtaisina TTL (Through-the-Lens) läpilinssimalleina ja FLM (Front-Lens- Mounted) Flip-up -malleina, jotka soveltuvat useamman käyttäjän tarpeisiin. Kehyksen linssit ja luppiosat ovat 55° työskentelykulmassa, joka vähentää silmien, niskan ja selän rasitusta. Luppilaseja saa henkilökohtaisilla silmälasivahvuuksilla, ja niihin voi kiinnitettää otsavalon.

SurgiTelin luppilaseihin kiinnitettäviä otsavaloja on kolmea eri mallia. Micro ja Mini LED-otsavalot ovat kevyitä, ja niiden akun kesto on täydellä teholla jopa 7h. Eclipse Touch-Free LED otsavalot saa syttymään ja sammumaan heilauttamalla kättä valon editse. Odyssey Wireless LED otsavalo on johdoton, koska sen akku on kiinni lampussa. Sen akun kesto on 1h 45min - 3h 30min käytetystä tehosta riippuen.